19 Ocak 2015 Pazartesi

Toplu E-Mail, Toplu SMS GÖNDERİMİ


Toplu mailing veya sadece mailing hizmeti adı ile de karşınıza çıkabilecek olan bu reklam çalışmasında firmanız, ürünleriniz veya hizmetleriniz hedeflenen kitleye e-posta yolu ile sunulmaktadır.

Kurumsal firmalar için kendi sektörlerinde hizmet veren diğer firmalara veya sektöre ilgi duyan bireylere e-posta yolu ile ulaşılmasını mümkün kılan bu yöntemde, kişiler e-posta adreslerindeki tanıtımlar aracılığı ile web sitenizi ziyaret etmekte ve olumlu geri dönüşler alınmaktadır. Ayrıca yerel firmalar için de belirli bir bölge veya ildeki bireyleri hedef alan mailing çalışmaları yapılabilmektedir.

Toplu mail nedir? Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?

Kişi ve kuruluşlara doğrudan e-posta adresleri üzerinden ulaşıp, kendinizi ve web sitenizi tanıtma imkanı sunan toplu mail gönderimi sistemi, özel indirimler ve duyurular söz konusu olduğunda da gönderilebilmektedir. Elbette sadece kullanıcıları sitenize çekmek amacı ile değil, mevcut kullanıcılarınızı bilgilendirmek amacı ile de kullanılabilmekte ve oldukça hesaplı çözümler sunmaktadır.

Dezavantajı yok denecek kadar az olan toplu mail gönderimi uygulamalarında, aşırıya kaçılmamasına özen gösterilmelidir. Aksi taktirde müşteriniz olmayan bireylere göndereceğiniz aşırı e-postalar antipatiye ve e-posta sunucularının sizi “spam” yani gereksiz postalar sınıfında tanımlamasına yol açabilmektedir.

Fuler Web Teknolojileri olarak yaklaşık 5 yılda oluşturmuş olduğumuz e-mail adresi database ‘imiz aylık olarak profesyonel bir çalışma ile güncellenmektedir. Bir taraftan güncellenirken diğer taraftan sadece bu konuyla ilgilenen teknik bilgiye sahip personelimizle özenle e-mail adresleri toplanmakta ve ilgili kategorilere ayrılarak bilgi merkezimizde depolanmaktadır.

Yıllardır fiili olarak firmamızda uygulamış olduğumuz tanıtım mail reklam uygulaması sonucu elde etmiş olduğumuz istatistikler oldukça başarılı sonuçlar vermiştir. Tanıtımlarımızı göndermiş olduğumuz müşterilemizin talepleri üzerine bilgi merkezimizdeki verileri müşterilerimize reklam çalışması olarak paylaşmak istememizin sonucu bu hizmetimiz oluşmuştur.

Mail Reklam Çalışması profesyonel olarak yapılması gereken ve ekipmanıyla toplu gönderime uygun olunması gereken bir çalışmadır.

Dikkatli ve uygun bir sistemle düzenli olarak yapılan mail reklam gönderimi diğer reklam yöntemlerinin yaklaşık onda biri maliyetinde olup oldukça geniş kesme ulaşarak çok iyi geri dönüşler vermektedir.


Sizde firmanız için:


*İstediğiniz Sektöre;


*İstediğiniz Bölgeye;


*İstediğiniz Formatta;


*İstediğiniz Zamanlarda;


*Gönderim Raporlu ve Ulaşım Detaylı Mail reklam gönderimi yaptırabilirsiniz.

Toplu Email Gönderimi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz, toplu email gönderimi sayfamızı ziyaret edebilir, bize ulaşarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Fuler Web Tasarım ve Teknolojileri

http://fuler.com.tr/

web tasarım izmir | seo izmir  | toplu email gönderimi

Topics: Toplu E-Mail, Toplu SMS GÖNDERİMİ,toplu email gönderimi , fuler web tasarım teknolojileri toplu email gönderimi , toplu sms gönderimi

https://fulerweb.wordpress.com/2014/12/11/toplu-e-mail-toplu-sms-gonderimi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder